Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas stintų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas stintų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą