REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1 kilogramas stintų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
    Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1 kilogramas stintų
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
    Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų