REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų medaus
  • 0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu.
    Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas.
    Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų medaus
  • 0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu.
    Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas.
    Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų