Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų medaus
- 0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu.
Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 mililitrų medaus
- 0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
- 50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu.
Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą