Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu. Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas. Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 mililitrų medaus
0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
50 mililitrų baltojo vyno (sausas)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu. Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas. Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.