INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 vienetai lydekų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek provanso žolelių
- šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.
Autorius: Tatjana
REKLAMA