• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 600 gramų lašišų (filė)
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
    Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
    Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
    Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
    Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
    Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 600 gramų lašišų (filė)
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
    Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
    Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
    Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
    Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
    Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų