REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 600 gramų lašišų (filė)
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 600 gramų lašišų (filė)
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą