Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų sviesto
- 100 grietinės
- 300 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų sviesto
- 100 grietinės
- 300 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitusioje keptuvėje ištirpiname sviestą ir suberiame smulkintus svogūnus, maišydami šiek tiek pakepiname. Tuomet sumetame nuplautus ir supjaustytus grybus. Maišydami kepame apie 5-10 min. Pagal skonį pabarstome druskos ir pipirų. Prieš baigiant kepti įdedame grietinės, pamaišome ir dar kepame kol padažas užvirs.
Valgome su virtomis bulvėmis arba duona.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą