REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų baklažanų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 60 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 600 mililitrų pomidorų sulčių
- 200 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 12 gramų želatinos
- 600 gramų cukinijos
- 30 mililitrų žaliųjų citrinų (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus supjaustyti išilgai 0,5 cm pločio juostelėmis. Sudėti jas į skardą, apšlakstyti aliejumi ir pasūdyti.
Cukinijas taip pat supjaustyti išilgai maždaug į 4 dalis. Grybus perpjauti per pusę. Taip pat sudėti į skardą, pasūdyti ir patepti aliejumi. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min.
Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens, sumaišyti su pomidorų sultimis ir pakaitinti, kol ištirps želatina. Tada sudėti prieskonius, supilti laimo sultis ir atvėsinti.
Į plokščią, su žemais borteliais, formą sudėti grybus.
Po to sudėti paeiliui baklažanus ir cukinijas, atsargiai užpilti pomidorų užpilą ir atšaldyti šaldytuve.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų baklažanų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 60 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 600 mililitrų pomidorų sulčių
- 200 gramų pievagrybių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 12 gramų želatinos
- 600 gramų cukinijos
- 30 mililitrų žaliųjų citrinų (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus supjaustyti išilgai 0,5 cm pločio juostelėmis. Sudėti jas į skardą, apšlakstyti aliejumi ir pasūdyti.
Cukinijas taip pat supjaustyti išilgai maždaug į 4 dalis. Grybus perpjauti per pusę. Taip pat sudėti į skardą, pasūdyti ir patepti aliejumi. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min.
Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens, sumaišyti su pomidorų sultimis ir pakaitinti, kol ištirps želatina. Tada sudėti prieskonius, supilti laimo sultis ir atvėsinti.
Į plokščią, su žemais borteliais, formą sudėti grybus.
Po to sudėti paeiliui baklažanus ir cukinijas, atsargiai užpilti pomidorų užpilą ir atšaldyti šaldytuve.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą