REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 800 gramų lašišų (filė)
- 3 vienetai batono (riekutėmis)
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (arba pienas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną bei pievagrybius pakepinti 2 šaukštuose aliejaus ir atvėsinti.
Batono riekutes užpilti grietinėle arba pienu ir palikti brinkti.
Lašišą sumalti, į tą patį indą sumalti 2 virtus kiaušinius, keptus svogūnus su pievagrybiais ir mirkytą batoną.
Į masę įmušti 2 kaišinius, pilti ištirpintus 2 šaukštus sviesto, sudėti druską bei prieskonius ir gerai išminkyti.
Kepimo formą patepti sviestu ir dėti į ją pusę masės.
Likusius 2 virtus kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir išdėlioti ant masės, lengvai paspaudžiant.
Ant viršaus sudėti likusią masę ir paviršių išlyginti.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val., kol pakils ir gražiai apskrus.
Iškepus, atvėsinti ir išimti iš formos.
Puošti citrinomis, majonezu, petražolėmis ar spanguolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 800 gramų lašišų (filė)
- 3 vienetai batono (riekutėmis)
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (arba pienas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną bei pievagrybius pakepinti 2 šaukštuose aliejaus ir atvėsinti.
Batono riekutes užpilti grietinėle arba pienu ir palikti brinkti.
Lašišą sumalti, į tą patį indą sumalti 2 virtus kiaušinius, keptus svogūnus su pievagrybiais ir mirkytą batoną.
Į masę įmušti 2 kaišinius, pilti ištirpintus 2 šaukštus sviesto, sudėti druską bei prieskonius ir gerai išminkyti.
Kepimo formą patepti sviestu ir dėti į ją pusę masės.
Likusius 2 virtus kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir išdėlioti ant masės, lengvai paspaudžiant.
Ant viršaus sudėti likusią masę ir paviršių išlyginti.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val., kol pakils ir gražiai apskrus.
Iškepus, atvėsinti ir išimti iš formos.
Puošti citrinomis, majonezu, petražolėmis ar spanguolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą