• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek žuvies (filė)
  • šiek tiek želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
    Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
    Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
    Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
    Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
    Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek žuvies (filė)
  • šiek tiek želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant žuvies filė apibarstyti žuvies prieskoniais ir šiek tiek palaikyti.
    Tešlai sumaišyti kiaušinį, šiek tiek pieno, vandens, miltų bei druskos ir šioje tešloje apvolioti žuvies filė kabaliukus.
    Apvoliotus žuvies filė gabaliukus apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Marinatui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti kol išbrinks.
    Užvirti vandenį, sudėti smulkintus svogūnus ir griežinėliais supjaustytas morkas, supilti išbrinkusią želatiną ir tada pilti actą bei berti druską ir cukrų (pagal skonį).
    Iškeptą žuvį sudėti į indą ir užpilti marinatu taip, kad visą žuvį gerai apsemtų (virš jos apie 1,5 cm).
    Atvėsus viską padėti kelioms val. į šaldytuvą, kad sustingtų drebučiai.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų