Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 80 gramų taukų (riebalų)
- 1 vienetas antienos
- 20 gramų kvietinių miltų
- 40 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės
- 300 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val.
Vėliau iškepamas 200 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepama apie 1 val.) ir supjaustomas.
Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis.
Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami vandenyje išmaišyti miltai ir supilamas pomidorų padažas.
Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos.
Kartu patiekiami virti ryžiai ar bulvių košė.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 80 gramų taukų (riebalų)
- 1 vienetas antienos
- 20 gramų kvietinių miltų
- 40 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės
- 300 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val.
Vėliau iškepamas 200 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepama apie 1 val.) ir supjaustomas.
Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis.
Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami vandenyje išmaišyti miltai ir supilamas pomidorų padažas.
Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos.
Kartu patiekiami virti ryžiai ar bulvių košė.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą