REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 80 gramų taukų (riebalų)
  • 1 vienetas antienos
  • 20 gramų kvietinių miltų
  • 40 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • 300 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val.
    Vėliau iškepamas 200 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepama apie 1 val.) ir supjaustomas.
    Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis.
    Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami vandenyje išmaišyti miltai ir supilamas pomidorų padažas.
    Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos.
    Kartu patiekiami virti ryžiai ar bulvių košė.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 80 gramų taukų (riebalų)
  • 1 vienetas antienos
  • 20 gramų kvietinių miltų
  • 40 gramų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • 300 gramų grybų (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarinėtas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas šaltai 2-3 val.
    Vėliau iškepamas 200 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepama apie 1 val.) ir supjaustomas.
    Grybai supjaustomi ir sudedami į skystį, kuriame kepa paukštis.
    Išėmus iškepusį paukštį, į tą skystį supilami vandenyje išmaišyti miltai ir supilamas pomidorų padažas.
    Viskas užvirinama ir užpilama ant tiekiamos paukštienos.
    Kartu patiekiami virti ryžiai ar bulvių košė.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų