Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 4 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 4 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš grūsto česnako, išspaustų apelsinų sulčių, "Tabasko" padažo, pipirų, druskos ir aliejaus paruošti marinatą, juo įtrinti supjaustytą mėsą ir valandai palikti šaltai. Jau pastovėjusią mėsą sudėti į aliejumi pašlakstytą keptuvę ir ant silpnos ugnies kepti kol abi pusės gražiai paruduos. Garnyrui tinka Itališkos salotos, marinuoti agurkėliai ir skrudintos bulvytės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą