REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, paskaninkite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.
 - Atskira,i keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.
 -  Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. 
Valgykite su bulvėmis. 
REKLAMA
 
  
