REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (kepenėlės)
  • 60 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 vienetai svogūnų (vid. dydžio)
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai apelsinų
  • 60 gramų aliejaus
  • 100 mililitrų grietinės
  • šiek tiek krapų (smukinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (kepenėlės)
  • 60 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 vienetai svogūnų (vid. dydžio)
  • 2 vienetai obuolių
  • 2 vienetai apelsinų
  • 60 gramų aliejaus
  • 100 mililitrų grietinės
  • šiek tiek krapų (smukinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, paskaninkite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.
  2. Atskira,i keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.
  3. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais.

    Valgykite su bulvėmis.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų