Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 237 mililitrai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 75 gramai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
120 g mascarponės sūrio
1 nedidelis kiaušinis
¼ puodelio cukraus pudros
keli lašai vanilės esencijos
Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 237 mililitrai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 110 gramų sviesto
- 75 gramai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
120 g mascarponės sūrio
1 nedidelis kiaušinis
¼ puodelio cukraus pudros
keli lašai vanilės esencijos
Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą