INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 125 gramai margarino
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė manų kruopų
- šiek tiek razinų
- šiek tiek riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 stiklinė pasukų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Manų kruopas sumaišome su miltais ir kepimo milteliais.
Riešutus (lazdyno, graikinius ir kitus) sukapojame.
Į pasukas įmaišome cukrų, kol ištirpsta, tuomet minkštą margariną.
Po to suberiame miltų mišinį ir gerai išsukame.
Į gerai išmaišytą tešlą suberiame riešutus ir razinas. Dar kartą išmaišome.
Tešlą supilame į kepimo formeles ir pašauname į 180-190° C orkaitę. Kepame 30-35 minutes.
Skanaus :)
Autorius: Milita
REKLAMA