Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų vyšnių (šaldytos)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės sirupo (vyšnių)
- 12 valgomųjų šaukštų vandens (šiltas)
- 7 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sirupas sumaišomas su šiltu vandeniu ir aliejumi (jei sirupas nesaldus, įmaišykite ir cukraus).
Supilami su kepimo milteliais sumaišyti miltai, vanilinis cukrus bei cinamonas ir viskas gerai išmaišoma.
Įmaišomos šaldytos vyšnios.
Gauta tešla supilama į riebalais pateptą kepimo formą.
Keksas kepamas apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas keksas apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 100 gramų vyšnių (šaldytos)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės sirupo (vyšnių)
- 12 valgomųjų šaukštų vandens (šiltas)
- 7 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sirupas sumaišomas su šiltu vandeniu ir aliejumi (jei sirupas nesaldus, įmaišykite ir cukraus).
Supilami su kepimo milteliais sumaišyti miltai, vanilinis cukrus bei cinamonas ir viskas gerai išmaišoma.
Įmaišomos šaldytos vyšnios.
Gauta tešla supilama į riebalais pateptą kepimo formą.
Keksas kepamas apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas keksas apibarstomas cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą