Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 stiklinė uogienės (Jūsų mėgstama)
- 2 stiklinės pasukų
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė aliejaus (augalinis)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 stiklinė uogienės (Jūsų mėgstama)
- 2 stiklinės pasukų
- šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamos pasukos, aliejus, sudedama 1 citrinos žievelė ir viskas gerai išmaišoma.
Galiausiai įmaišomi su kepimo milteliais sumaišyti miltai.
Pilamas į kepimo formą trečdalis tešlos, sudedama 0,5 stiklinės uogienės, suberiama pusė riešutų, vėl pilamas trečdalis tešlos, sudedama likusi uogienė, suberiami likę riešutai ir viskas užpilama likusia tešla.
Kepama apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą