• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris (kietasis)
  • 100 gramų kumpio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.

    Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).

    Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).

    Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.

    Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 50 gramų slyvų (džiovintos)
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (žolelės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų sūris (kietasis)
  • 100 gramų kumpio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įmuškite 2 - 3 kiaušinius, berkite druskos, pipirų. Tada supilkite pieną, sudėkite minkštą sviestą.

    Taip pat sudėkite supjaustytą kubeliais kumpį, smulkiai supjaustytą sūrį, krapus, prieskonines žoles (raudonėlis, bazilikas ar kt.).

    Berkite 250 - 300 g miltų sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite (turėtų gautis košės konsistencija).

    Masę sukrėskite į riebalais pateptą kepimo formą.

    Kepkite 180 °C temperatūroje apie 30 minučių.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų