REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sodraus skonio, purus ir lengvas – sunku sustoti valgyti. Jis tiesiog nuodėmingai skanus.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kefyro
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 6 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.
  2. Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.
  3. Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.
  4. Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.
  5. Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.
  6. Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų