REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos ((įdarui))
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos ((tešlai))
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • šiek tiek kečupo
  • 1 vienetas pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus suberti į dubenį.
    Pusėje stiklinės šilto vandens ištirpdyti mieles, druską bei cukrų.
    Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą ir minkyti, kol pasidarys vienalytė, nelimpanti prie rankų tešla (minkyti apie 15 min. ir, jeigu reikia, įdėti dar šiek tiek miltų).
    Tešlą imti nedideliais gumulėliais, plonai kočioti, dėti ant kepimo popieriaus ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol vos vos parusvės.
    Įdarui faršą su prieskoniais iškepti keptuvėje.
    Daržoves supjaustyti.
    Iškepusį paplotį aptepti majonezo, kečupo bei krapų padažu, jei sukietėjo, dėti 1 min. į mikrobangų krosnelę, uždėti kepto faršo, supjaustytų daržovių, apšlakstyti padažu ir susukti užlenkiant apatinę dalį.
    Paruoštą kebabą dėti ant elektrinių grotelių ir trumpai (apie 2 min.) pakepti.
    Galima apkepti ir orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
    Skanaus.

Autorius: Nata

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek majonezo
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos ((įdarui))
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos ((tešlai))
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
  • šiek tiek kečupo
  • 1 vienetas pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus suberti į dubenį.
    Pusėje stiklinės šilto vandens ištirpdyti mieles, druską bei cukrų.
    Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą ir minkyti, kol pasidarys vienalytė, nelimpanti prie rankų tešla (minkyti apie 15 min. ir, jeigu reikia, įdėti dar šiek tiek miltų).
    Tešlą imti nedideliais gumulėliais, plonai kočioti, dėti ant kepimo popieriaus ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol vos vos parusvės.
    Įdarui faršą su prieskoniais iškepti keptuvėje.
    Daržoves supjaustyti.
    Iškepusį paplotį aptepti majonezo, kečupo bei krapų padažu, jei sukietėjo, dėti 1 min. į mikrobangų krosnelę, uždėti kepto faršo, supjaustytų daržovių, apšlakstyti padažu ir susukti užlenkiant apatinę dalį.
    Paruoštą kebabą dėti ant elektrinių grotelių ir trumpai (apie 2 min.) pakepti.
    Galima apkepti ir orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
    Skanaus.

Autorius: Nata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų