REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 700 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 0.5 vieneto batono
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai/jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
    Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
    Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
    Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
    Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
    Patiekiame šiltus su daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 700 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų jautienos faršo
  • 0.5 vieneto batono
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai/jautienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka.
    Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome.
    Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą.
    Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa.
    Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija.
    Patiekiame šiltus su daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų