REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą