Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 vieneto citrinų (žaliosios, žievelė)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje išlydykite sviestą. Pagardinkite cinamonu, žaliosios citrinos žievelėmis, suberkite kukurūzus. Pakaitinkite vieną minutę ant mažos ugnies.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 vieneto citrinų (žaliosios, žievelė)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje išlydykite sviestą. Pagardinkite cinamonu, žaliosios citrinos žievelėmis, suberkite kukurūzus. Pakaitinkite vieną minutę ant mažos ugnies.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą