Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek morkų
- 1 kilogramas karpių
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karpį išvalyti. Galvą virti nedideliame kiekyje vandens pagardinus mėgstamais prieskoniais. Paskui ją išimti ir dėti karpio gabalėlius be kaulų, pagardinti prieskoniais. Pavirus supilti grietinėlę, sukrėsti svieste patroškintą rupiai tarkuotą morką ir dar užvirinti. Supilstyti į indelius ir padėti šaltai, kad sustingtų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek morkų
- 1 kilogramas karpių
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karpį išvalyti. Galvą virti nedideliame kiekyje vandens pagardinus mėgstamais prieskoniais. Paskui ją išimti ir dėti karpio gabalėlius be kaulų, pagardinti prieskoniais. Pavirus supilti grietinėlę, sukrėsti svieste patroškintą rupiai tarkuotą morką ir dar užvirinti. Supilstyti į indelius ir padėti šaltai, kad sustingtų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą