Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 kilogramo krevečių su kevalu
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (Viduržemio jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 kilogramo krevečių su kevalu
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (Viduržemio jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą