• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 0.5 kilogramo krevečių su kevalu
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Viduržemio jūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
    Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 0.5 kilogramo krevečių su kevalu
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Viduržemio jūros)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti krevetes, sudėti į indą ir apšlakstyti išspaustos citrinos sulčių. Smulkintą česnaką taip pat suberti ant krevečių. Pabarstyti šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti ir palikti marinuotis keletą valandų - jei lukštentos krevetės, jeigu su kiautais - marinuoti ilgiau, arba pamarinuoti iš vakaro ir palikti per naktį.
    Įkaitinti keptuvę, įpilti alyvuogių aliejaus ir ištirpinti kartu sviestą. Sudėti krevetes (su susidariusiu krevečių skysčiu) į keptuvę. Pakepti 2-3 min, tuomet įdėti šaukštą medaus, viduržemio jūros prieskonių, dar pakepti apie 8 min. Ir skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų