Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų starkių
- 120 mililitrų degtinės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 300 gramų žuvies (uodegos, pelekai ir kt.)
- 100 gramų grybų (baltieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš žuvies smulkmės (įvyniotos į marliuką) ir pasūdyto vandens išvirti sultinį.
Grybus supjaustyti gabaliukais ir apkepinti svieste.
Į porcijinius molinius puodelius supilti sultinį, sudėti starkio gabalus, grybus, pipirus (po 2-3 į nedidelį puodelį) ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Pašauti puodynes į 180 laipsnių orkaitę 10-15 min.
Patiekti puodynėse žuvienę paskanintą 1 šaukštu degtinės ir kapotais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų starkių
- 120 mililitrų degtinės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 300 gramų žuvies (uodegos, pelekai ir kt.)
- 100 gramų grybų (baltieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš žuvies smulkmės (įvyniotos į marliuką) ir pasūdyto vandens išvirti sultinį.
Grybus supjaustyti gabaliukais ir apkepinti svieste.
Į porcijinius molinius puodelius supilti sultinį, sudėti starkio gabalus, grybus, pipirus (po 2-3 į nedidelį puodelį) ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Pašauti puodynes į 180 laipsnių orkaitę 10-15 min.
Patiekti puodynėse žuvienę paskanintą 1 šaukštu degtinės ir kapotais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą