REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 stiklinė ryžių
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • 10 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek anakardžio riešutų (kapoti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (Pad Thai)
  • 2 valgomieji šaukštai padažo (ryžių kantonietiškas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite 2 stiklinėse pasūdyto vandens ir nusunkite.
    Pakepinti keptuvėje su aliejumi susmulkintą česnaką, imbierą, svogūnų laiškus, salierą ir raudonąją papriką.
    Sudėkite krevetes ir kepkite, kol jos taps rausvos.
    Sudėkite išvirtus ryžius bei padažus ir patroškinkite.
    Paskaninkite smulkinta kalendra ir anakardžių riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Ana

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek kalendrų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 stiklinė ryžių
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • 10 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek anakardžio riešutų (kapoti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (Pad Thai)
  • 2 valgomieji šaukštai padažo (ryžių kantonietiškas)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite 2 stiklinėse pasūdyto vandens ir nusunkite.
    Pakepinti keptuvėje su aliejumi susmulkintą česnaką, imbierą, svogūnų laiškus, salierą ir raudonąją papriką.
    Sudėkite krevetes ir kepkite, kol jos taps rausvos.
    Sudėkite išvirtus ryžius bei padažus ir patroškinkite.
    Paskaninkite smulkinta kalendra ir anakardžių riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų