REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 7 stiklinės kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    100 g skysto margarino
    cinamono
    1 kiaušinis

    Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.

Autorius: as26

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 7 stiklinės kvietinių miltų
  • 2.5 stiklinės pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 50 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    100 g skysto margarino
    cinamono
    1 kiaušinis

    Ištirpinti sviestą ir įpilti į šiltą pieną (37 laipsnių), ištirpinti mieles cukruje, supilti jas į pieną su druska, supilti visus miltus po truputį ir išminkyti kol nelips tešla. Palaukti 40 min., kol tešla iškils (laikyti šiltai). Padalinti tešlą į dvi dalis, padaryti 1 cm storio blynus, patepti margarinu (jis turi būti sumaišytas su cinamonu) tada tuos blynus susukti (kaip vyniotinį), supjaustyti griežinėliais ir vėl palaikyti 30 min šiltai. Tada aptepti kiaušiniu, pabarstyti ant viršaus cukraus grūdeliais ir kepti 5 min. Skanaus.

Autorius: as26

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų