Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų krevečių su kevalu (šaldytos)
- 1 kilogramas kalmarų (šaldyti)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų krevečių su kevalu (šaldytos)
- 1 kilogramas kalmarų (šaldyti)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą