REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės aguonų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek cukraus (perlinis)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų ("Daina")
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (pyragams)
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių.
Iš pieno, mielių, šiek tiek cukraus ir žiupsnelio druskos, miltų, kiaušinio ir aliejaus, bei prieskonių mišinio išminkykite tešlą. Ir ją palikite 1 valandą,kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su cukrumi. Kit1 kiaušinį palikite viršaus aptepimui, ir pačios tešlos. Pakilusią tešlą iškočiokite ant stalo pasibėrus miltų, kad neliptų prie stalo. Patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite aguonomis ir susukite į ragelį.Viršų patepkite su kiaušiniu ir pabarstykite su perliniu cukrumi. Kepkite apie 1 valandą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės aguonų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek cukraus (perlinis)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų ("Daina")
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek prieskonių (pyragams)
- 25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių.
Iš pieno, mielių, šiek tiek cukraus ir žiupsnelio druskos, miltų, kiaušinio ir aliejaus, bei prieskonių mišinio išminkykite tešlą. Ir ją palikite 1 valandą,kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su cukrumi. Kit1 kiaušinį palikite viršaus aptepimui, ir pačios tešlos. Pakilusią tešlą iškočiokite ant stalo pasibėrus miltų, kad neliptų prie stalo. Patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite aguonomis ir susukite į ragelį.Viršų patepkite su kiaušiniu ir pabarstykite su perliniu cukrumi. Kepkite apie 1 valandą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą