REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 250 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 1 trynys)
  • 270 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (aviečių)
  • 200 gramų sviesto
  • 150 gramų uogienės (aviečių)
  • 150 gramų uogienės (serbentų)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, migdolus, cinamoną, gvazdikėlius, 1 kiaušinį, likerį ir ištirpintą sviestą.
    Suminkytą tešlą suvyniokite į foliją ir padėkite 15-20 min. į šaldytuvą.
    Iškočiokite du trečdalius tešlos ir išklokite ja sviestu išteptą kepimo formos dugną ir kraštus.
    Pabadykite tešlą šakute.
    Sumaišykite aviečių ir serbentų uogienes ir sudėkite jas į tešla išklotą kepimo formą.
    Iš likusius tešlos suformuokite žvaigždes.
    Žvaigždutes aptepkite vieno kiaušinio trynio bei pieno plakiniu ir sudėkite ant uogienės.
    Kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus pudros.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 200 gramų cukraus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • 250 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 1 trynys)
  • 270 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (aviečių)
  • 200 gramų sviesto
  • 150 gramų uogienės (aviečių)
  • 150 gramų uogienės (serbentų)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, migdolus, cinamoną, gvazdikėlius, 1 kiaušinį, likerį ir ištirpintą sviestą.
    Suminkytą tešlą suvyniokite į foliją ir padėkite 15-20 min. į šaldytuvą.
    Iškočiokite du trečdalius tešlos ir išklokite ja sviestu išteptą kepimo formos dugną ir kraštus.
    Pabadykite tešlą šakute.
    Sumaišykite aviečių ir serbentų uogienes ir sudėkite jas į tešla išklotą kepimo formą.
    Iš likusius tešlos suformuokite žvaigždes.
    Žvaigždutes aptepkite vieno kiaušinio trynio bei pieno plakiniu ir sudėkite ant uogienės.
    Kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus pudros.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų