Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3/5 stiklinės cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas likerio (vanilinis)
- 200 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų pudingo (vanilinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Persijoti miltus ir sumaišyti su vanilinio pudingo milteliais bei kepimo milteliais.
Įmušti į atskirą dubenį kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
Plakant, palengva supilti į kiaušinių masę tirpintą sviestą, vanilės ekstraktą, vanilinį likerį bei romą.
Tuomet įmaišyti birius ingredientus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti apie 45-50 minučių.
Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3/5 stiklinės cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas likerio (vanilinis)
- 200 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų pudingo (vanilinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Persijoti miltus ir sumaišyti su vanilinio pudingo milteliais bei kepimo milteliais.
Įmušti į atskirą dubenį kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
Plakant, palengva supilti į kiaušinių masę tirpintą sviestą, vanilės ekstraktą, vanilinį likerį bei romą.
Tuomet įmaišyti birius ingredientus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti apie 45-50 minučių.
Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą