Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaulienos kumpio (išmušta, gabaliukais)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą saikingai pasūdyti bei apiberti prieskoniais. Svogūną įtarkuoti į kiaušinį. Plakinyje pamirkyti mėsą, apvolioti džiūvėsiais ir kepti aliejuje, keptuvėje. Ant lėkštėje padėto mėsos gabaliuko - ,,žemės'“ pasodinti ,,raudonikį“ iš bulvių košės ir pomidoro.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių (košė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaulienos kumpio (išmušta, gabaliukais)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą saikingai pasūdyti bei apiberti prieskoniais. Svogūną įtarkuoti į kiaušinį. Plakinyje pamirkyti mėsą, apvolioti džiūvėsiais ir kepti aliejuje, keptuvėje. Ant lėkštėje padėto mėsos gabaliuko - ,,žemės'“ pasodinti ,,raudonikį“ iš bulvių košės ir pomidoro.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą