REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 600 gramų mandarinų (konservuoti)
  • šiek tiek melisų (lapeliais)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų kefyro
  • 120 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 20 gramų želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis romo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi. Po vieną įsukame kiaušinius. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą, romą ir sudedame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską gerai sumaišome. Sudedame tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes. Paskui išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti.

    Mandarinus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname sultis. Sumaišome kefyrą, cukrų ir 3 šaukštus mandarinų sulčių. Želatiną išbrinkiname, ištirpiname ir įsukame į kefyro masę.

    Grietinėlę gerai išplakame ir sumaišome su kefyru kremu. Sudedame mandarinų skilteles. Šiek tiek paliekame papuošti.

    Pyrago paplotį aptepame kremu ir laikome šaltai apie 4 valandas. Supjaustome gabalėliais. Papuošiame mandarinų skiltelėmis ir melisų lapeliais.

    P.S. Kefyro kremas bus aromatingesnis, jeigu mandarinus 10 minučių palaikysite rome.

Autorius: Samanta

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 600 gramų mandarinų (konservuoti)
  • šiek tiek melisų (lapeliais)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų kefyro
  • 120 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • 20 gramų želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis romo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi. Po vieną įsukame kiaušinius. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą, romą ir sudedame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską gerai sumaišome. Sudedame tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes. Paskui išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti.

    Mandarinus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname sultis. Sumaišome kefyrą, cukrų ir 3 šaukštus mandarinų sulčių. Želatiną išbrinkiname, ištirpiname ir įsukame į kefyro masę.

    Grietinėlę gerai išplakame ir sumaišome su kefyru kremu. Sudedame mandarinų skilteles. Šiek tiek paliekame papuošti.

    Pyrago paplotį aptepame kremu ir laikome šaltai apie 4 valandas. Supjaustome gabalėliais. Papuošiame mandarinų skiltelėmis ir melisų lapeliais.

    P.S. Kefyro kremas bus aromatingesnis, jeigu mandarinus 10 minučių palaikysite rome.

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų