Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 600 gramų mandarinų (konservuoti)
- šiek tiek melisų (lapeliais)
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų kefyro
- 120 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 20 gramų želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi. Po vieną įsukame kiaušinius. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą, romą ir sudedame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską gerai sumaišome. Sudedame tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes. Paskui išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti.
Mandarinus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname sultis. Sumaišome kefyrą, cukrų ir 3 šaukštus mandarinų sulčių. Želatiną išbrinkiname, ištirpiname ir įsukame į kefyro masę.
Grietinėlę gerai išplakame ir sumaišome su kefyru kremu. Sudedame mandarinų skilteles. Šiek tiek paliekame papuošti.
Pyrago paplotį aptepame kremu ir laikome šaltai apie 4 valandas. Supjaustome gabalėliais. Papuošiame mandarinų skiltelėmis ir melisų lapeliais.
P.S. Kefyro kremas bus aromatingesnis, jeigu mandarinus 10 minučių palaikysite rome.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 600 gramų mandarinų (konservuoti)
- šiek tiek melisų (lapeliais)
- 4 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų kefyro
- 120 gramų sviesto
- 200 gramų grietinės
- 20 gramų želatinos
- 1 arbatinis šaukštelis romo
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi. Po vieną įsukame kiaušinius. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą, romą ir sudedame į sviesto ir kiaušinių masę. Viską gerai sumaišome. Sudedame tešlą į pergamentiniu popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 25 minutes. Paskui išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti.
Mandarinus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname sultis. Sumaišome kefyrą, cukrų ir 3 šaukštus mandarinų sulčių. Želatiną išbrinkiname, ištirpiname ir įsukame į kefyro masę.
Grietinėlę gerai išplakame ir sumaišome su kefyru kremu. Sudedame mandarinų skilteles. Šiek tiek paliekame papuošti.
Pyrago paplotį aptepame kremu ir laikome šaltai apie 4 valandas. Supjaustome gabalėliais. Papuošiame mandarinų skiltelėmis ir melisų lapeliais.
P.S. Kefyro kremas bus aromatingesnis, jeigu mandarinus 10 minučių palaikysite rome.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą