REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 1.5 litro baltojo vyno
  • 125 mililitrai vandens
  • šiek tiek ledukų
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 375 mililitrai sulčių (apelsinų, šviežios)
  • 80 mililitrų sulčių (citrinų, šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite.
    Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus.
    Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais.
    Patiekite šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 1.5 litro baltojo vyno
  • 125 mililitrai vandens
  • šiek tiek ledukų
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 375 mililitrai sulčių (apelsinų, šviežios)
  • 80 mililitrų sulčių (citrinų, šviežios)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite.
    Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus.
    Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais.
    Patiekite šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų