Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek cukraus
- 1.5 litro baltojo vyno
- 125 mililitrai vandens
- šiek tiek ledukų
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 375 mililitrai sulčių (apelsinų, šviežios)
- 80 mililitrų sulčių (citrinų, šviežios)
- 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite.
Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus.
Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais.
Patiekite šaltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek cukraus
- 1.5 litro baltojo vyno
- 125 mililitrai vandens
- šiek tiek ledukų
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 375 mililitrai sulčių (apelsinų, šviežios)
- 80 mililitrų sulčių (citrinų, šviežios)
- 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite.
Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus.
Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais.
Patiekite šaltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą