Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kiaulės faršo
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek pieno
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (kalafioras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.
Tikrai skanu ir patariu jums pabandyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kiaulės faršo
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek pieno
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (kalafioras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.
Tikrai skanu ir patariu jums pabandyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą