REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų jogurto (be priedų)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai greitas ir paprastas pagaminimas, nereikia nieko rauginti, laukti kol iškils ir t.t.

    Jei tešla gaunasi per skysta, įdeti daugiau miltų, tešlos masė turi buti pakabinama su šaukstu, bet netystanti.

    Suberiame į vieną puodą viską ką turime, tik kepimo miltelius beriame ant viršaus ir užpilame pusę puodelio šilto vandens, kad suputotų.

    Tada išmaišome, išmaišome.. :) ir pagal skonį dedame ką norime į tešlą, tarkim graikiškų riešutų arba tarkim razinų ar abrikosų, na kas kaip mėgsta. Aš imu šokoladą, sukapoju jį su peiliu gabaliukais ir beriu į tešlą, tada išmaišau vėl.

    Gerai įkaitinus aliejų kabinu šaukstą ir nubraukiu su peiliu ar mentele į puodą. Pššššš užputoja, paverda, truputį pavartom..

    Tik nepridėkit vienu metu į puodą per daug, nes jie išipučia.

    Taigi ir turite nuostabiausių spurgyčių pasaulyje. Jas prakandus išbėga šokoladas ir jauciasi lengvas cinamono bei vanilės kvapas.. Skanaus tautiečiai!

Autorius: Elinda

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų jogurto (be priedų)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai greitas ir paprastas pagaminimas, nereikia nieko rauginti, laukti kol iškils ir t.t.

    Jei tešla gaunasi per skysta, įdeti daugiau miltų, tešlos masė turi buti pakabinama su šaukstu, bet netystanti.

    Suberiame į vieną puodą viską ką turime, tik kepimo miltelius beriame ant viršaus ir užpilame pusę puodelio šilto vandens, kad suputotų.

    Tada išmaišome, išmaišome.. :) ir pagal skonį dedame ką norime į tešlą, tarkim graikiškų riešutų arba tarkim razinų ar abrikosų, na kas kaip mėgsta. Aš imu šokoladą, sukapoju jį su peiliu gabaliukais ir beriu į tešlą, tada išmaišau vėl.

    Gerai įkaitinus aliejų kabinu šaukstą ir nubraukiu su peiliu ar mentele į puodą. Pššššš užputoja, paverda, truputį pavartom..

    Tik nepridėkit vienu metu į puodą per daug, nes jie išipučia.

    Taigi ir turite nuostabiausių spurgyčių pasaulyje. Jas prakandus išbėga šokoladas ir jauciasi lengvas cinamono bei vanilės kvapas.. Skanaus tautiečiai!

Autorius: Elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų