Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų sausainių ("Gaidelis")
- 100 gramų sviesto
- 250 mililitrų kondensuoto pieno (karamelės skonio ("Rududu"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupiname giliame inde. Puode ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną ir užviriname.Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Greita bei laaabai skanu:)
INGREDIENTAI:
- 400 gramų sausainių ("Gaidelis")
- 100 gramų sviesto
- 250 mililitrų kondensuoto pieno (karamelės skonio ("Rududu"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupiname giliame inde. Puode ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną ir užviriname.Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Maišeliu formuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Greita bei laaabai skanu:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą