REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 15 gramų kakavos
- 100 gramų margarino
- 250 gramų medaus
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek pieno (patepimui)
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 15 gramų kakavos
- 100 gramų margarino
- 250 gramų medaus
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek pieno (patepimui)
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą