REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 50 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 kilogramo kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 100 mililitrų jogurto
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 50 gramų mielių
- 100 gramų uogų (šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. Padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supilti kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. Pastovėti. Po to pašauti į 180 orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 50 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 kilogramo kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 100 mililitrų jogurto
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 50 gramų mielių
- 100 gramų uogų (šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakaitintame piene išmaišyti mieles bei 2 šaukštus miltų ir 15 min. Padėti šiltai. Kiaušinius išsukti su jogurtu, cukrumi ir lydytu sviestu. Likusius miltus persijoti į indą, supilti mieles, įberti žiupsnelį druskos, sudėti jogurto masę ir išminkius tešlą atidėti 30 min. Uogas atšildyti, nusausinti ir pabarstyti miltais. Pakilusią tešlą padalyti į tris dalis ir iš kiekvienos padaryti juostas. Jas dėti į riebalais išteptą formą, galus sujungti ir supilti kasą. Pynės viršų apibarstyti uogomis, lengvai jas įspausti ir padėti 10 min. Pastovėti. Po to pašauti į 180 orkaitę ir kepti apie 40 min. Atvėsinti, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą