Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų jautienos (filė)
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, papriką - šiaudeliais.
Sudėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir truputį apkepinti.
Sudėti imbierą ir svogūnus.
Po 10 min. sudėti paprikas ir sezamus.
Troškinimo pabaigoje supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius bei druską.
Patiekti šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų jautienos (filė)
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, papriką - šiaudeliais.
Sudėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir truputį apkepinti.
Sudėti imbierą ir svogūnus.
Po 10 min. sudėti paprikas ir sezamus.
Troškinimo pabaigoje supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius bei druską.
Patiekti šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą