• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų (jautienos)
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos išpjovą ar kumpį supjaustyti kiek įmanoma plonesnėmis riekelėmis, kurios apibarstomos druska, prieskoniais ir išmušamos.
    Išmirkyti grybai išverdami, atšaldomi, supjaustomi pailgomis juostelėmis ir kepami aliejuje su jau pakepintais svogūnais.
    Į jautienos riekelę įvyniojame paruoštą grybų įdarą ir užsukame siūlu. Vyniotiniai apvoliojami miltuose ir pakepinami karštame aliejuje. Į puodą, kuriame bus troškinami suktinukai, įpilame stiklinę virinto vandens, įmetame kelis supjaustytų morkų griežinėlius, įvairių žalumynų (petražolių, bazilikų, lauro lapų). Puode suktinukai troškinami apie 1 val. ant mažos ugnies. Baigiant troškinti pridedame 2 šaukštus pomidorų padažo, 2 šaukštus grietinės ir dar patroškiname.
    Valgyti su virtais ryžiais.

Autorius: Danutė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų (jautienos)
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos išpjovą ar kumpį supjaustyti kiek įmanoma plonesnėmis riekelėmis, kurios apibarstomos druska, prieskoniais ir išmušamos.
    Išmirkyti grybai išverdami, atšaldomi, supjaustomi pailgomis juostelėmis ir kepami aliejuje su jau pakepintais svogūnais.
    Į jautienos riekelę įvyniojame paruoštą grybų įdarą ir užsukame siūlu. Vyniotiniai apvoliojami miltuose ir pakepinami karštame aliejuje. Į puodą, kuriame bus troškinami suktinukai, įpilame stiklinę virinto vandens, įmetame kelis supjaustytų morkų griežinėlius, įvairių žalumynų (petražolių, bazilikų, lauro lapų). Puode suktinukai troškinami apie 1 val. ant mažos ugnies. Baigiant troškinti pridedame 2 šaukštus pomidorų padažo, 2 šaukštus grietinės ir dar patroškiname.
    Valgyti su virtais ryžiais.

Autorius: Danutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų