REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų (jautienos)
- 600 gramų jaučio kumpio
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos išpjovą ar kumpį supjaustyti kiek įmanoma plonesnėmis riekelėmis, kurios apibarstomos druska, prieskoniais ir išmušamos.
Išmirkyti grybai išverdami, atšaldomi, supjaustomi pailgomis juostelėmis ir kepami aliejuje su jau pakepintais svogūnais.
Į jautienos riekelę įvyniojame paruoštą grybų įdarą ir užsukame siūlu. Vyniotiniai apvoliojami miltuose ir pakepinami karštame aliejuje. Į puodą, kuriame bus troškinami suktinukai, įpilame stiklinę virinto vandens, įmetame kelis supjaustytų morkų griežinėlius, įvairių žalumynų (petražolių, bazilikų, lauro lapų). Puode suktinukai troškinami apie 1 val. ant mažos ugnies. Baigiant troškinti pridedame 2 šaukštus pomidorų padažo, 2 šaukštus grietinės ir dar patroškiname.
Valgyti su virtais ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų (jautienos)
- 600 gramų jaučio kumpio
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos išpjovą ar kumpį supjaustyti kiek įmanoma plonesnėmis riekelėmis, kurios apibarstomos druska, prieskoniais ir išmušamos.
Išmirkyti grybai išverdami, atšaldomi, supjaustomi pailgomis juostelėmis ir kepami aliejuje su jau pakepintais svogūnais.
Į jautienos riekelę įvyniojame paruoštą grybų įdarą ir užsukame siūlu. Vyniotiniai apvoliojami miltuose ir pakepinami karštame aliejuje. Į puodą, kuriame bus troškinami suktinukai, įpilame stiklinę virinto vandens, įmetame kelis supjaustytų morkų griežinėlius, įvairių žalumynų (petražolių, bazilikų, lauro lapų). Puode suktinukai troškinami apie 1 val. ant mažos ugnies. Baigiant troškinti pridedame 2 šaukštus pomidorų padažo, 2 šaukštus grietinės ir dar patroškiname.
Valgyti su virtais ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą