INGREDIENTAI:
- 150 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek muskato
- 1 kilogramas jautienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 200 gramų putojančio vyno (sausas)
- 200 gramų mineralinio vandens (gazuotas)
- šiek tiek raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę arba sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais: mažesniais ar didesniais.
Jautieną apibarstome prieskoniais: muskatu, SANTA MARIA raudonėliu, druska ir pipirais.
Sudėkite ananaso gabaliukus, supilkite šampaną, vandenį ir išmaišykite.
Marinuokite mėsą 1 parą.
Kepkite mėsą, suvėrę ant iešmų, grilyje ar ant laužo.
Autorius: Eglė
REKLAMA