REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 500 gramų slyvų (džiovintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
  • 100 mililitrų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
    Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
    Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
    Patroškinkite dar apie 20 min.
    Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 500 gramų slyvų (džiovintos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
  • 1 kilogramas jautienos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
  • 100 mililitrų pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto sultinio (kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
    Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
    Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
    Patroškinkite dar apie 20 min.
    Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
    Skanaus.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų