Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 500 gramų slyvų (džiovintos)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
- 1 kilogramas jautienos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
- 100 mililitrų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
Patroškinkite dar apie 20 min.
Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 500 gramų slyvų (džiovintos)
- 2 vienetai svogūnų
- 3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
- 1 kilogramas jautienos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
- 100 mililitrų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite.
Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa.
Patroškinkite dar apie 20 min.
Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą