REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų (nuluptas, smulkiai sutarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų kopūstų (savojos arba pekino)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (maltas)
  • 100 gramų jaučio kumpio (maltas)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 50 gramų manų kruopų
  • 4 vienetai pievagrybių (arba Shiitake grybai)
  • 175 mililitrai vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, manus, vandenį ir žiupsnelį druskos sumaišome, išsiverčiame ant miltais pabarstyto stalo ir gerai perminkome rankomis.
    Išminkytą tešlą pridengiame lėkštele ar plėvele ir įdedame į šaldytuvą 30-60 min. išbrinkti.
    Įdarui kopūstus bei grybus apverdame, kol suminkštės, ir susmulkiname.
    Kopūstus bei grybus sumaišome su mėsa, suberiame sukapotą svogūną, prieskonius, sojų padažą ir išmaišome.
    Tešlą iškočiojame ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį.
    Paruoštus koldūnus dedame ant miltuoto pagrindo.
    Toliau koldūnus galima pagaminti dvejopai - jei turite specialų puodą arba į paprastą puodą įstatomą tinklelį, siūlau garinti, o, jei ne - galite į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, sudėti koldūnus ir palaukti, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 min.). Tada įpilti puodelį verdančio vandens ir uždengus keptuvę troškinti dar 5-7 min.
    Koldūnus galite patiekti su sojos padažu, kurį sumaišykite su šiek tiek sezamų aliejaus bei sėklų, svogūnų laiškais ir žaliomis salotomis.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų (nuluptas, smulkiai sutarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų kopūstų (savojos arba pekino)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (maltas)
  • 100 gramų jaučio kumpio (maltas)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 50 gramų manų kruopų
  • 4 vienetai pievagrybių (arba Shiitake grybai)
  • 175 mililitrai vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, manus, vandenį ir žiupsnelį druskos sumaišome, išsiverčiame ant miltais pabarstyto stalo ir gerai perminkome rankomis.
    Išminkytą tešlą pridengiame lėkštele ar plėvele ir įdedame į šaldytuvą 30-60 min. išbrinkti.
    Įdarui kopūstus bei grybus apverdame, kol suminkštės, ir susmulkiname.
    Kopūstus bei grybus sumaišome su mėsa, suberiame sukapotą svogūną, prieskonius, sojų padažą ir išmaišome.
    Tešlą iškočiojame ant miltuoto pagrindo, pudeliu spaudžiame skritulius, dedame po šaukštelį įdaro ir užspaudžiame kraštelį.
    Paruoštus koldūnus dedame ant miltuoto pagrindo.
    Toliau koldūnus galima pagaminti dvejopai - jei turite specialų puodą arba į paprastą puodą įstatomą tinklelį, siūlau garinti, o, jei ne - galite į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, sudėti koldūnus ir palaukti, kol jų pagrindas šiek tiek apkeps (iki 5 min.). Tada įpilti puodelį verdančio vandens ir uždengus keptuvę troškinti dar 5-7 min.
    Koldūnus galite patiekti su sojos padažu, kurį sumaišykite su šiek tiek sezamų aliejaus bei sėklų, svogūnų laiškais ir žaliomis salotomis.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų