INGREDIENTAI:
  -   150 gramų   alyvuogių (žaliosios) 
  -   6 vienetai   bazilikų (lapeliai) 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   1 vienetas   paprikų 
  -   7 vienetai   pomidorų pastos (vyšniniai) 
  -   0.5 vieneto   svogūnų 
  -   250 gramų   vištos filė (rūkyta) 
  -   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
  -   250 gramų   makaronų 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   1 arbatinis šaukštelis   čili pipirų (šviežias) 
  -   3 vienetai   ančiuvių (konservuoti, filė) 
  -   10 vienetų   mėtų (lapeliai) 
  -   15 gramų   kaparėlių (marinuoti) 
  -   šiek tiek   raudonėlių (maltas) 
  -   1 vienetas   mocarelos sūrio (kamuoliukas) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūną, ančiuvius ir vištienos krūtinėlę susmulkinti. Papriką supjaustyti didesniais gabaliukais, mocarelą - kubeliais, vyšninius pomidorus padalinti į 4 dalis.
 Greitai apkepinti aliejuje svogūnus su ančiuviais, sudėti paprikas ir krūtinėlę. Pasūdyti, įberti pipirų, įdėti smulkiai supjaustytą čili ir patroškinti ant silpnos ugnies apie 5 min.
 Makaronus išvirti ir sumaišyti su karštu troškiniu.
 Kai makaronai atvės, sudėti alyvuoges, kaparėlius, mocarelą, pomidoriukus ir žalumynus. Atsargiai išmaišyti, jei reikia, pasūdyti ir įberti šviežiai maltų pipirų.   
    Autorius: Enrika 
     REKLAMA