REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (kapotas)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų dešrelių (v)
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pankolių (sėklos, grūstos)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 2 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
  • 120 gramų rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti dideliame puode aliejų virš vidutinės ugnies.
    Sudėti smulkintas nuluptas dešreles ir kepti, kol lengvai paruduos (apie 10 min.).
    Pakepintas dešreles išimti ir pakepinti apie 5-7 min. susmulkintą svogūną.
    Sudėti susmulkintą česnaką, raudonuosius pipirus bei pankolių sėklas ir pakepinti apie 1 min., kol išsiskirs aromatas.
    Supilti vištienos sultinį, sudėti pakepintas dešreles, susmulkintus pomidorus, pomidorų pastą, raudonėlius, lauro lapelį, druską bei pipirus ir užvirinti.
    Užvirinus sumažinti ugnį ir pavirti apie 30 min.
    Pridėti makaronų ir pavirti bent 15 min.
    Tuomet nukelti puodą nuo ugnies.
    Įmaišyti smulkintus sūrius, išmaišyti ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja bazilikų (kapotas)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapeliai)
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų dešrelių (v)
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pankolių (sėklos, grūstos)
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 2 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
  • 120 gramų rikotos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti dideliame puode aliejų virš vidutinės ugnies.
    Sudėti smulkintas nuluptas dešreles ir kepti, kol lengvai paruduos (apie 10 min.).
    Pakepintas dešreles išimti ir pakepinti apie 5-7 min. susmulkintą svogūną.
    Sudėti susmulkintą česnaką, raudonuosius pipirus bei pankolių sėklas ir pakepinti apie 1 min., kol išsiskirs aromatas.
    Supilti vištienos sultinį, sudėti pakepintas dešreles, susmulkintus pomidorus, pomidorų pastą, raudonėlius, lauro lapelį, druską bei pipirus ir užvirinti.
    Užvirinus sumažinti ugnį ir pavirti apie 30 min.
    Pridėti makaronų ir pavirti bent 15 min.
    Tuomet nukelti puodą nuo ugnies.
    Įmaišyti smulkintus sūrius, išmaišyti ir patiekti.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų