• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų vištos filė
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grybų (voveraitės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus karštu vandeniu nuplauti ir apkepti įkaitintame aliejuje.

    Vištieną supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Apkepti grilyje.

    Apkeptą mėsą dėti į lėkštę. Ant mėsytės dėti grybus.

    Garnyras:
    Į nedidelį puodą užpilkite 1- 1,5 litro vandens. Pagardinkite druska ir užpilkite acto. Palaukite, kol vanduo užvirs.

    Į atskirą indą atsargiai įmušti kiaušinį.

    Kai vanduo užvirs atsargiai pilkite kiaušinio turinį. Virkite jį ant mažos ugnies 1- 4 min., priklausomai nuo kiaušinio dydžio.

    Išimti kiaušinį iš puodo šaukštu ar kiaurasamčiu.

    Kiaušinį dėti ant grybų.

    Skanaus

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų vištos filė
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų grybų (voveraitės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus karštu vandeniu nuplauti ir apkepti įkaitintame aliejuje.

    Vištieną supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Apkepti grilyje.

    Apkeptą mėsą dėti į lėkštę. Ant mėsytės dėti grybus.

    Garnyras:
    Į nedidelį puodą užpilkite 1- 1,5 litro vandens. Pagardinkite druska ir užpilkite acto. Palaukite, kol vanduo užvirs.

    Į atskirą indą atsargiai įmušti kiaušinį.

    Kai vanduo užvirs atsargiai pilkite kiaušinio turinį. Virkite jį ant mažos ugnies 1- 4 min., priklausomai nuo kiaušinio dydžio.

    Išimti kiaušinį iš puodo šaukštu ar kiaurasamčiu.

    Kiaušinį dėti ant grybų.

    Skanaus

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų