• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • šiek tiek čiobrelių
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sūris (kietasis)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 100 gramų sūris (Filadelfijos)
  • 100 gramų lašišų
  • 2 valgomieji šaukštai ikrų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • šiek tiek čiobrelių
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sūris (kietasis)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 100 gramų sūris (Filadelfijos)
  • 100 gramų lašišų
  • 2 valgomieji šaukštai ikrų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves gerai nuplauti (galima nušveisti šepečiu), nusausinti.
  2. Kiekvieną bulvę aptepti aliejumi ir pabarstyti smulkintais čiobreliais. Suvynioti į foliją.
  3. Sudėti paruoštas bulves į skardą ir kepti 200 °C temp. orkaitėje 50 - 60 minučių.
  4. Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su kietuoju tarkuotu sūriu ir minkštu sviestu.
  5. Kiekviena bulvę atsargiai paspausti, kad nepilnai persiskirtų pusiau (ar iškepę, patikrinti dantų krapštuku). Į bulvių vidų dėti sūrio ir svogūnų masę. Bulves vėl pašauti į orkaitę 5 - 7 minutėms.
  6. Ištraukus iš orkaitės, ant viršaus dėti smulkintos lašišos sumaišytos su Filadelfijos sūriu masės, o ant viršaus dėti ikrų.


    Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų