Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 1 vienetas bandelių ("prancūziškos")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bkalažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite minkštimą. Baklažano vidų pasūdykite, pabarstykite pipirais, ištepkite sviestu. Supjaustykite smulkiai svogūnus ir pakepinkite keptuvėje. Pakepintą svogūną sumaišykite su susmulkintu baklažano minkštimu, susmulkintais pomidorais česnakais ir piene mirkyta bandele. Gautą masę paskaninkite petražolėmis ir pipirais. Paruoštas įdaras sudedamas į baklažanus, apibarstoma sūriu. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 1 vienetas bandelių ("prancūziškos")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bkalažanus perpjaukite išilgai, išpjaukite minkštimą. Baklažano vidų pasūdykite, pabarstykite pipirais, ištepkite sviestu. Supjaustykite smulkiai svogūnus ir pakepinkite keptuvėje. Pakepintą svogūną sumaišykite su susmulkintu baklažano minkštimu, susmulkintais pomidorais česnakais ir piene mirkyta bandele. Gautą masę paskaninkite petražolėmis ir pipirais. Paruoštas įdaras sudedamas į baklažanus, apibarstoma sūriu. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą